Track Day Bankörning  med Bavariaracing 

Track Days Kör din bil på riktig racerbana! Utveckla din egen körning, lär känna din bil, mingla med likasinnade och ta del av atmosfären i depån. Under säkra förhållanden har du möjlighet att testa din och din bils gränser och kicka igång adrenalinet rejält.

Våra bandagar är bortskämda med fantastiska recensioner av våra medlemmar, så vänta inte med att anmäla dig – för nu kör vi! Platserna går normalt åt i en rasande takt, så vill du hänga med bör du boka i tid. Mer information och bokning i webshop. Alla biltyper och fabrikat är välkomna oavsett ålder, motorstyrka och utförande. På banträffarna körs allt från automatväxlade familjekombis till prestandabilar. Det kan delas in i olika körpass beroende på förare och bilens prestanda. Det går med andra ord alldeles utmärkt att köra på bana med vardagsbilen.

Dagen startar registrering och säkerhetsbesiktning av din bil. Därefter har vi ett förarmöte där vi går igenom säkerhetsregler och rutiner. Körpassen varvas med racingserien BavariaCup vilket är ett populärt inslag när bilen och föraren ändå behöver kylas av. beroende på bana. Säkerhet är alltid överst på vår agenda och eftersom gatbilspassen varvas med racingserien Bavariacup finns full säkerhet på plats. Sjukvårdsbil , rescue bil, bärgning och funktionärer, allt för din säkerhet om olyckan skulle vara framme!

Bankörningsregler
Tävlingskörning är förbjudet! Bavariaracing:s bankörningar är att betrakta som avancerad övningskörning.

Vill du tävla så välj Time-Attack 
Som deltagare har man inga rättigheter, bara skyldigheter. Vid passeringar (omkörningar) skall stor försiktighet och stor tydlighet iakttagas. Använd blinkers och ljustuta. Besiktning Bilen kommer att säkerhetsbesiktas innan den tillåts att köra ut på banan. Vi förbehåller sig rätten att oinskränkt avvisa fordon som underkänns vid besiktningen.

Besiktningen som sådan är en generell bedömning av fordonets skick. Bilen skall vara tömd på lösa föremål i såväl kupé som bagageutrymme. Föraren Hjälm, handskar, heltäckande klädsel (bomull), och lämpliga skor är den obligatoriska personliga utrustningen. Banlicens tecknar du på plats 1 dags, eller 1 års licens på hemsidan. När du kommer till banan gå direkt till anmälan för att skriva in dig. Åk 2 i bilen ?? Det är okey att vara 2 i bilen i utbildningssyfte. Det behövs ej körkort för att vara förare på en bandag och bilen behöver ej vara godkänd i SBP Kontaktpersoner Har du frågor? Arrangörsteamet för gatbilsverksamheten når du via e-mail info@bavariaracing.se

 
Kommande  datum
Dessa Trackday är det olika körtid på från mycket till lite så vill du veta mer om varje evenemang så skicka oss ett email för senaste informationen  pris     
Sviestad 30 Mars          995 kr        360 min
Malmby 6 April             795 kr         240 min
Mantorp Park 14 April  495  kr        100 min
Sviestad 27 April          395 kr          100 min
Malmby 1 Juni               595  kr        240 min
Gotland Ring 8 Juni       595  kr       120  min
Mittsverige 13 Juli         395 kr        120  min

Icke Medlemmar 150 kronor extra obs Swish
med namn och bana   Priserna varierar  beroende på antal minuter körtid .
 

Bavariaklubben Swish är   123 466 12 52
Du kan nu smidigt swisha in din medlemsavgift eller din trackday obs glöm ej att skriva ditt namn som avsändare

medlem 499 kronor  gäller  hela 2019


Försäkring 200 kronor läggs på alla förare som en presonlig olycksfallsförsäkring  detta gäller även den som åker med.